Voor jong en oud!


TENNISLESSEN

De tennis Academy verzorgt tennislessen voor jong en oud, beginnend en gevorderd. Plezier staat altijd voorop, zelfs als je de ATP of WTA tour wil bereiken. We streven ernaar om elke les beter te worden zodat het spelplezier automatisch groter wordt. Bij de meeste mensen staat plezier voorop maar als je echt de top wil bereiken zal het soms ook als hard werken voelen. Een combinatie waarbij goed trainen en plezier beleven samengaan is het doel!


KINDEREN

De jeugd is de toekomst en die sponsoren we dan ook graag. Elke kind onder de 18 jaar en lid van de Tennis Academy krijgt   10 % korting op privé lessen en in de shop.

Tennis kleuterschool (4-6 jaar)

Spelenderwijs leren en verschillende spelvormen aanbieden waardoor de motoriek en het balgevoel worden gestimuleerd.

Basisschool kinderen (7-12 jaar)

Kinderen zijn echt klaar voor het grote werk! Er kan veel gerichter getraind gaan worden en de kinderen groeien met de week.

Middelbare Scholieren (13-17 jaar)

Dit is de fase waarin kinderen nog serieuzer naar hun sport gaan kijken of juist bedenken dat ze het leuk vinden en vanuit plezier verder blijven spelen en trainen.

VOLWASSENEN

Volwassenen kunnen zowel privé les als groepsles nemen en zijn vrij in die keuze. In een privé les is er meer persoonlijke aandacht en zal in een korter tijdsbestek meer progressie te boeken zijn. In een groepsles is er meer aandacht voor de hele groep en is er minder tijd voor persoonlijke aanwijzingen, maar zullen die we degelijk aan bod komen.
 

Privé les
Privé les vanaf 30 minuten. .

Groepsles
Tennislessen van 2-8 personen.

Fit Programma's
Conditie en kracht training is voor iedereen goed om fitter te worden en te blijven. Bekijk ons aanbod!

PRIVÉLESSEN

Lessen zonder extra pottenkijkers en alle aandacht voor jou is de snelste weg naar succes! Meer persoonlijke aandacht zorgt dat in minder trainingsuren meer doelen behaald kunnen worden. Zelf nog extra trainen zorgt voor nog snellere progressie! Van alleen maar les wordt je wel beter maar een betere speler of speelster wordt je sneller als je zelf nog gaat oefenen of wedstrijdjes spelen met vrienden.
  

Basisprogramma:

In het basisprogramma koop je 10 lessen en krijg je 1 les cadeau oftewel je betaald maar voor 9 lessen maar krijgt er 10. Dit pakket kan 30 minuten of 55 minuten en is eventueel natuurlijk uit te breiden naar meer tijd.

Halfjaar/jaar programma:
In het geavanceerde programma koop je 20 of 40 lessen en krijg je respectievelijk 3 of 6 lessen cadeau. Dit betekent dat je een half jaar of jaar lang (schoolvakanties niet) elke week privé les hebt. Dit zal je conditie en tenniskwaliteiten een flinke boost geven!

FIT PROGRAMMA'S

Dit is iets wat u moet proberen! Een uur lang in groepsverband of een half uur lang privé ! Veel op de tennisbaan maar ook daarbuiten ga je een uur lang sporten om bijvoorbeeld sneller en fitter te worden. Reactievermogen, snelheid, wendbaarheid, lenigheid, uithoudingsvermogen. Al deze punten komen aan bod en zorgen voor een betere conditie waardoor je mentaal ook weerbaarder wordt. 2 vliegen in 1  service! 

Privé fit training programma's worden op maat gemaakt en zijn voor iedereen anders. Je kan eenmalig een FIT training afspreken of 10 weken lang jezelf uitdagen om fitter te worden.

Bij voldoende aanmeldingen is er wekelijks een FIT Training in groepsverband van 4 tot maximaal 8 personen. In verband met covid-19 zullen we de groepen voorlopig niet groter worden. Dit om 1,5 meter afstand te kunnen respecteren voor een ieders gezondheid. Bij verkoudheid of griep blijf thuis!  

Elke donderdag om 21:00 uur